Personaalkoolitus enda valitud teemamooduliga

Juba Tallinnas tuli meil Jakoga idee ,et võiksime mõne vabalt valitud koolituse veel teha. Mõtlesingi siis endamisi, et kuna ma cccp põgenemkistubades pea igapäevaselt töötan ja pildistan, siis võiksin ma ju omandada oskusi, et toota selles keskonnas võimalikult kvaliteetseid pilte. Mõeldud tehtud.

Ahjaaa, lisan siia vahele, et koolitused rahastas minu jaoks töötukassa ja soovitan soojalt, kui peaksite parasjagu töötud olema ja mõni amet eriliselt meeldib siis läbi nende keskkonna võib kindlasti leida suurel hulgal vajaminevaid ja põhjalikke koolitusi. Muidugi tuleb ära tõestada, et sul ikka tulevikus seda koolitust vaja läheb :)

Mina ajasin töötukassaga paberid korda ja saimegi Jakoga kokkuleppele, et uue kuu alguses teeme koolituse ära. Seekord vedasin ma endaga ka Taneli kaasa, et ka tema saaks tulevikuks vajalikke teadmisi omandada. Koolituse päeval saime kõigepealt modelliga kokku ja mõtisklesime milliseid pilte teha. Kindlasti oli toimumispaik väga omapärane, Pärnu vana vangla kõige vanem ja kõhedam hoone, pean nentima ,et minu jaoks on see maja juba kui kodu , veedan seal ju siiski üpris tihti aega :D

Õppisime siis kasutama välkusid kuidas ja mida täpsemalt teha kuhu valgust suunata ja kuidas välke paigutada. Arvan ,et minu jaoks oli see koolitus isegi keerulisem, kui nädala aega kestnud pulmafotograafia koolitus. Just sellepärast keerulisem, et pidin rohkem meelde jätma tehnilist poolt ja see pole mu tugevaim külg :D Õnneks ma ise arvan, et sain asja üsna selgeks ja oskan nüüd ka vajadusel välke kasutada.

Siinkohal jällegi sügav kummardus Jakole tänu kellele olen ma nüüd natukene rohkem fotograaf kui ma ennem olin!