Pildistamine värvilise tossuga

Usun, et sellest momendist kui ma omale kaamera sain olen ma soovinud mängida fotoshootil värvilise tossuga. Mis seal salata mul on peas nii palju ägedaid mõtteid ja kindlasti kui soojemaks läheb kavatsen ma kõik need ideed ka ellu viia, kes tunneb, et soovib milleski eriti ägedast osa saada ja mulle modelliks tulla, võtke julgelt ühendust!

Nüüd aga räägin ma sellest, kuidas me Taneliga lõpuks tossu järgi proovisime. Ilm oli meeeletult tuuline, aga kuna mul oli vaja fotojahiks pilti siis ei saanud seda enam edasi lükata ja seadsime sammud vana hea valgeranna poole, kus algselt oli mul idee teha pilt täiesti lumivalgel taustal kus värviline toss oleks pidanud eriti hästi välja tulema, aga kuna tuul oli super kõva siis reaalsus oli ikka midagi hoopis muud. Nagu pildilt näha siis lendas see toss kõik laiali ja mul polnud eriti aega mõelda kuhu ja mida ma tegema peaks.

KET_9011.jpg

Pärast esimese tossu lõppemist, mõtlesime, et ronime kusagile metsa, ehk sealt ei vii tuul nii kiirelt tossu laiali. Õnneks oli Tanelil õigus ja pildid tulid paremad. Kuigi ma olin nii kohmetu ,ega osanud midagi eriti mõelda selle virrvarri sees, siis järgneval korral olen kindlasti ensekindlam ja targem selles osas mida ja kuidas teha. Ootan põnevusega juba soojemat aega, et ma saaks kõik oma hullumeelsed ideed täide viia!

KET_9094.jpg