Inspiratsioon

Mõtlesin kirjutada natukene sellest, kust, kellelt ja kuidas ma inspiratsiooni ammutan. Algaja fotograafina on kindlasti vaja eeskujuks kedagi, kelle oskuste poole sa püüelda sooviksid .Nagu ilmselt enamus inimesi kolisin ma kohe youtube ja vaatasin läbi sadu ja sadu videosid. Küll poseerimisest, lightroomist, valguse asetamisest jne. Ma olen hästi selline inimene, et ma ei ammuta koheselt selliselt infromatsiooni, et ma oskaks ümber jutustada mis ma seal videos parasjagu nägin, aga mulle tulevad asjad meelde just nendes teatud olukordades.

Üks minu vaielamatuid lemmikuid youtube maastikul on Peter Mcinnon, Ta on väga kirglik selles mida ta teeb ja on eeskujuks väga paljudele. Viis kuidas ta õpetab ja ise kõigesse elevusega suhtub see on väga inspireeriv. Selleks ,et mõista viskan siia kohe ühe tema video lingi ja vaadake ise järgi! Peter, ma tahan sinuga sõbraks saada!

Teine minu isiklik suur kirg on mahajäetud kohad ja sealt ka teine eeskuju. Ma olen palju mõelnud, et peaks ehk youtubega ka algust tegema ja oma seiklusi vlogima. Minu vaieldamatu lemmik on Exploring with josh. Sarnaselt Peterile on tegemist väga kirgliku inimesega, kes oskab öelda nii õigeid asju, motiveerimaks sind kõiges millega sa parasjagujust tegeled. Olen soetanud endale ka tema kaks merchi ja olen täitsa exploring crew liige. Lisan siia ka tema video, et saaksite ise veenduda kui vinge kujuga tegemist on! Josh, ma soovin ,et ma saaks sinuga kunagi koos seigelda!

Näitan ette ka mõlemad pusad mis ma Joshi merchist tellisin, parempoolne oli ta kõige esimene katsetus ja vasakul on päris tema enda loodud bränd mida ta kutsub “ Rise above”

Ma soovin, et kõik kes te alustate millegagi mis on südamelähedane, leidge omale inimesed ümber, kes teid inspireerivad ja kui motivatsioon langeb alla nulli, et oskaksite selle uuesti üles leida just õigeid asju lugedes, vaadates või õigete inimestega koos aega veetes!

Ketryn