Jõe äärne shoot ja Fotojaht

Vahepeal on olnud veel kaks fotojahi etappi. Räägin kõigest aga järge mööda. Ühel laupäeva õhtul, kui fotojahi etapi lõpuni oli jäänud umbes 12 tundi teadsime väga hästi, et meil on suur tuli takus ja me PEAME kohe pildistama minema.  Õhtu oli õnneks super ilus ja meie teekond väga pikk. Alguses viis meie tee meid jälle randa aga sealt me ei leidnud ühtegi pildistatavat objekti. AHJA teemaks oli "sport" kujutleda võis üldiselt ka liikumist. Kuna meil kahel tekkis suur igatsus ka vanade seikluste järgi, siis uut sihtkohta otsides viis meie tee ka korra vana haigla juurde. Kuidas oleks tahtnud sisse kiigata ,aga rutt oli suur! Ühe klõpsu ma siiski tegin. 

SAN_1963.jpg

Meie tee lookles mööda tänavaid jaansoni rajale, mõtlesime , et kui nüüd loogiliselt võtta siis mõni inimene äkki ikka sporti seal teeb. Nii me siis klõpsisime paar pilti paatidest ja mööduvatst ratturitest.Õhtu oli väga humoorikas ja väljakutseid pakkuv. Minu lõplik võistlustöö oli selline; 

36440214_10214165049354244_6735307085828849664_n.jpg

Ja üsna ruttu tuli ka uus teema milleks oli " tänavafotograafia". Meil on nagu mingisugune trans taneliga alati kui kesklinnas kokku saame , liigume ranna poole, okei seekord küll läbi rüütli, kus sai pilte klõpsitud päris palju. Fotojahiga on selline naljakas lugu, et see paneb sind väga suuresti proovile, sul on ainult ja ainult üks teema mida sa pead üritama püüda ja minu jaoks on olnud see teekond väga õpetlik ja arendav. Ma panen siia sellest tänava voorust paar pilti, võistlusesse läks pilt millel on kujutatud kirikut. 

SAN_1994.jpg
SAN_2032.jpg
SAN_2014.jpg
SAN_2010.jpg

Ja sellega meie päev ei lõppenud, kuna juba on kujunenud nii ,et Lona saab kõik oma blogi pildid minult, siis oli vaja pildistada üles ka tema järjekordne postitus, seekord oli rõhk jalanõudel. Seekord suundusime ranna asemel jõe äärde ja pildistasime üles neli paar jalanõusid. Nende piltidega olen ma juba ise päris rahul- Jätan teile pildid ka sellest shootist ja sellega lõpetaksin  tänase postituse.

 

Ketryn 

SAN_2093.jpg
SAN_2068.jpg
SAN_2075.jpg
SAN_2102.jpg
SAN_2136.jpg