Mu ustav kaaslane igal shootil

Selleks on loomulikult minu National Geographic kaamerakott. Kui ma omale kaamera sain, siis ma teadsin ,et kindlasti tavalises käekotis või käes ma seda tassima ei hakka. Kotti valides üritasin ma leida võimalikult mahuka mudeli. Teadsin ka seda, et kotil võiks olla kaks eraldi osa, üks osa objektiividele ja kaamerale ja teine osa muude asjade jaoks. Minu jaoks oli veel oluline ka see, et kott oleks just seljakott mitte õla oma.

SAN_2470.jpg

Muidugi välimus, mis mulle selle koti puhul kohe silma hakkas, et ta ei ole tavaline igav ja must vaid selline mõnus. Kui ma koti kätte sain, armusin ma veel rohkem, kui selle pilte vaadates. Kott mahutab tõesti meeletult palju, 4-5 objektiivi vabalt+kaamera suur sahtel eraldi veel muude asjade jaoks, kuhu mahub  ära suur käterätik ja lisaks veel ka riided. Veel suudab ta mahutada läpaka, mille jaoks on olemas täiesti eraldi koht, ka saab koti külge kinnitada statiivi. Ma olen enam kui rahul! Kui teiltekkis huvi siis mu kotti saab soetada näiteks siit: https://www.photopoint.ee/kotid-vutlarid-ja-rihmad/814325-national-geographic-seljakott-rainforest-backpack-m-ng-rf-5350

SAN_2528.jpg

Ketryn