Mõtteid fotojahist ja niisama loba

37021317_1020715221430495_5765029954542632960_n.jpg

Minu fotojaht lõppes eelvoorudega, see-eest on Keta siiski esindatud ja Tanel pusib edasi juba poolfinaalis. Mis see fotojaht mulle siis ikkagi andis. Üldiselt on hästi tore see ,et selliseid asju korraldatakse. Mingeid piire polnud ja kõik said ennast proovile panna, kes vähem, kes rohkem. Ma võtsin asja väga tõsiselt ja pusisin iga ülesandega täie tõsidusega. Kõige olulisem asi mida fotojaht mulle õpetas on järjepidevus. Käid ja pildistad niikaua kuni pild on käes ja just antud teemas mitte mingi suvaline pilt. Enesekindlust andis kindlasti juurde, kui võõrad inimesed su pildile ikka like viskasid oli see justkui tunnustus, et olen hakkama saanud. Ma hoian igastahes pöidlad pihus ,et Tanel ka poolfinaalist edasi saaks, hoidke teie ka!

Miskit on meil siiski veel Ketaga plaanis. Ma nüüd ei oska öelda, kui võrd hästi näiteks mina isiklikult sellega hakkama saaks aga ega ennem ei tea kui pole proovinud. Nimelt mõtlesime proovida ka üles lindistada oma tegevuse, kus me käime ja mis täpsemalt teema. Kindlast oleks see ääretult põnev. Kui ma selle postitusega ühele poole saan siis ongi plaan avastama minna ühte kohta ja ehk mõningad prooviklipid teha. Ma loodandgi, et ühel päeval on siin blogis palju, palju põnevat millele hiljem tagasi vaadata. Suvi on täies hoos ja plaan on Eestis ringi trippida nii palju kui on vähegi võimalik, avastada mahajäetud kohti, proovida vlogimist ja muljetada niisama.  Loodan ,et teie naudite suve täiel rinnal!

 

Ketryn