Üks aasta tagune päev

Umbes aasta tagasi palus sõbranna, et ma teeks temast jooga stuudios pilte. Alles hiljuti oli ta käinud indias ja selgeks õppinud jooga õpetaja ameti. Ma ütlen päris ausalt lubasin talle ,et teen selle ära tema kaameraga ja ,et saan hakkama. Tegelikult valdas mind hirm teadmatuse ees mul polnud õrna aimu ka millesse ma ennast mässisin. Hakaksin meeleheitlikult youtubest videosid vaatama ja kaamera seadmeid õppima, kuigi sellel ajal polnud mul isegi automaat programmist õrna aimu, rääkimatta millestki muust. Läksin veel päev ennem rabasse pildistama, et mingisugustki sotti saada. Ühe pildi mis ma hiljem ka ära töödelda oskasin sain rabast küll, tegemist oli tegelikult väga pilviise päevaga. 

IMG_1717.jpg

Kuna ma olin peatumas estonia spas ja seal on vinge treeningsaal, siis leppisime Kristiinaga kokku ,et kohtume seal ja minu toas on mugav riideid vahetada ning vajadusel sättida. Mind valdas ausaltöeldes kerge paanika kui ma seal toas istusin ja kaamerat vaatasin :D Tegelikuses ei olnud midagi hullu, tegemist oli siiski mu sõbrannaga ja meil sujus päris hästi. Nüüd aastake hiljem oskasin ma pilte töödelda ja vaatasin ,et tegelikult parandusi tehes polegi kõige hullemini välja kukkunud pildid.

IMG_1831.jpg
IMG_1847.jpg
IMG_1854.jpg

Ma tahan aitäh öelda Kikule, kes mind mugavustsooist välja upitas ja lasi mul astuda esimese sammu fotograafia maailma. Kui sa poleks praegu teiselpool maakera siis ma viiks su uuele shootile ja teeks palju paremad pildid. Miss u babe!

Ketryn