Another Shoot

Sellest hetkest peale, kui ma omale kaamera sain on sõbrannad mind pinninud ,et ma neid pildistaks. Ma ei saaks õnnelikum olla, et on keda pildistada. Iga korraga muutun ma aina julgemaks ja oskan juba näha ise vigu mida ma teinud olen, või mida ma shooti ajal teen,et siis kohe ennast parandada. 

Kuna Lonal on blogi ja ta teeb mitmete firmadega koostööd siis talle saadeti üks trikoo mis oli vaja üles pildistada. Ühel väga palaval õhtul seadsime sammud Pärnu randa ja seal uus shoot aset leidiski. Õnneks oli modell piisavalt julge ,et ka vette minna. Ja nii me seal siis kahekesi vees pildistasime. Mul oli väga hea võrdlusmoment oma kõige esimese shootiga. Modell oli sama aga minu oskused natukene paremad ja automaat programm selleks ajaks prügikasti visatud. Ma tunnen juba manuaaliga ennast päris mugavalt. 

Lisaks Lona tootefotodele sain kaameraette ka esimese meesmodelli, temast küll üksik klõps aga siiki midagi uut minu jaoks. Vaadake pilte ja otsustage ise, kas ja kus suunas mingi areng toimunud on. Mina jätkan ikka pildistamist ja varsti võib blogist lugeda Taneli nelja aastast kogemust fotograafina. Stay tuned!

 

Ketryn

 

See oli üks mu esimesi klõpse, seadsin ennast alles sisse ja sain aru ,et peaksin nurka vahetama

See oli üks mu esimesi klõpse, seadsin ennast alles sisse ja sain aru ,et peaksin nurka vahetama

Siin ma muutsin nurka ja pilt näeb palju parem välja. Muidugi photoshopis ma nii käpp pole ,et ma oleks osanud Lona poja pildilt välja töödelda, kes usinalt meiega koos pildistada soovis :D   

Siin ma muutsin nurka ja pilt näeb palju parem välja. Muidugi photoshopis ma nii käpp pole ,et ma oleks osanud Lona poja pildilt välja töödelda, kes usinalt meiega koos pildistada soovis :D

 

Selles poosis ma klõpsisn ka mitukümmend pilti, ei olnud üks ega teine hea. Modell ise oli eelnevatel üsna krampis olemisega. See pilt aga mulle endale väga meeldib.

Selles poosis ma klõpsisn ka mitukümmend pilti, ei olnud üks ega teine hea. Modell ise oli eelnevatel üsna krampis olemisega. See pilt aga mulle endale väga meeldib.

Muidugi tätsa teemaväline pilt, kus ma siis otseselt trikood ei pildistanud, vaid Lonat ennast. Sellised pildid meeldivad mulle kõige rohkem. 

Muidugi tätsa teemaväline pilt, kus ma siis otseselt trikood ei pildistanud, vaid Lonat ennast. Sellised pildid meeldivad mulle kõige rohkem. 

Nagu näha, siis muutsin ma täiesti modelli asukohta ja nurka. Need pildid meeldivad mulle kõige enam

Nagu näha, siis muutsin ma täiesti modelli asukohta ja nurka. Need pildid meeldivad mulle kõige enam

See on minu isiklik lemmik.

See on minu isiklik lemmik.

SAN_1275.jpg