Mõtted aastast 2018

mat (1 of 1).jpg

Suurem pühade sagin hakkab vaikselt vaibuma. Usun, et nüüd on paras aega tagasi vaadata möödunud aastale ja kirja panna mõned olulised mõtted.

JULGE UNISTADA!

Esimene mõte, millele ma pidama jäin oli unistamine. Niikaua kui ma ennast mäletan on mul mingit sorti kaamera käes olnud. Tegelikult ennem kui ma tee fotograafiani leidsin, arvasin pikalt, et ma peaksin tegema mingit sorti sotsiaaltööd. Ometi oma elus ei jõudnud ma kunagi selleni, et oleks piisav soov olnud seda õppida. Täna olen ma siin ja oma tööga väga väga rahul. Aitähh 2018, et tõid minu ellu fotograafia.

JULGE VÕTTA RISKE!

Muidugi üllatasin ma ennast väga palju eelneval aastal just sellega, et tegin üsna julgeid otsuseid, kuigi ma alati endas 100% kindel ei olnud. Kuidas ma võttsin osa fotojahist, ise alles täitsa ullike fotograafia alal. Kui andsin nõusoleku Jormale, et pildistan ta korraldatud peol, kuigi eales ei olnud ma kaamerat käes hoidnud pimedas või veel vähem UV valguses. Mismoodi ma käisin filmimas WKND festivalil MTV aasiale, olles ise kodus eelnevalt filminud paar klippi. Viimaks, kuidas ma otsustasin, et tahan natukenegi erialasemat tööd ja astusin fotopoodi, et uurida kas neil on töötajaid vaja. Aitäh 2018, et õpetasid mind ennast rohkem usaldama.

VALI INIMESI KEDA SA OMA ELLU LUBAD!

Möödunud aasta tõi minu ellu palju uusi inimesi. Tänu enamikele inimestele olen ma täna siin, kus ma olen. Mul on suurepärased sõbrad, tuttavad ja töökaaslased. Küll aga õppisin ma nii mõnedki valusad õppetunnid ja suurim mis ma endaga kaasa võtan on see, et negatiivseid inimesi pole vaja endaga kaasa lohistada. Aitäh 2018, et näitasid mulle inimeste tõelist palet.

ELU ON ILUS!

Viimaks tahan ma öelda olge avatud. Hoidke inimesi enda ümber. Kallistame ja räägime üksteisele mis meiega parasjagu toimub ja lubame ennast aidata. Hoolime ja märkame rohkem! Avame oma silmad ja tunnistame, et elu on telegikult lihtsalt imeline, kui me lubame endil seda näha! Aitäh 2018, et lubasid mul kasvada tugevamaks ja paremaks inimeseks!

KÕIGE ILUSAMAT VANA-AASTA LÕPPU JA SUURIMAID KORDAMINEKUID TULEVAL AASTAL!